sandbox

Hvem er Sandbox?

Sandbox er et hjemlebrand som laver hjelme til skisport, skate / løbehjul og vandsport. Sandbox er startet af Kevin Sansalone tilbage i 2007 i Whistler, Canada. De har fokus på udelukkende hjelme, hvor de ligger meget i designet og funktionalitet samt selvfølgelig sikkerheden. En hjelm fra Sandbox ligger til omkring 800-1000 kr. Deres 2 kendte modeller er Classic og Legend, som de arbejder med at lave forskellige undermodeller til.

Sandbox blev faktisk grundlagt da Kevin havde tænkt over hvorfor mange snowboardere ikke kørte med hjelm, når de stod på ski i snowparken. Grunden til det fandt han hurtigt ud af, de var fordi det ikke så ret cool ud at stå med hjelm. Derfor blev der gjort en stor indsats i at lave en skihjelm som selv de bedste snowboardere vil bruge. Det blev design og en lidt anderledes form bla. Fjernede de ørecoverne, det gjorde at der var plads til Sandbox i markedet for hjelme til vintersport.

Produkter fra Sandbox

Skihjelme – Classic og legend modeller.

Sandbox kan købes hos

Når du skal ud og købe en skihjelm fra Sandbox til skiferien, så kan du købe den hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
Bluetomato logo
sandbox logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort