Santa Cruz Snowboards

Historien – Santa Cruz Snowboards

Santa Cruz Skateboards blev etableret i 1973, så ja omkring 50 år i bagagen. Skateboardindustrien har ikke været den samme, siden disse fyre startede deres butik og begyndte at skabe bølger i hele landet. Du behøver ikke at være professionel skater for at kende til dette legendariske mærke; det er en af de sejeste virksomheder til børn på vores alder, fordi de har alle de nyeste produkter, tricks og udstyr.

Om Santa Cruz Snowboards

Santa Cruz’s skateboards er defineret af deres iøjnefaldende grafik og innovative designs, der fortsætter med at give genlyd hos skatere i alle aldre. Efterhånden som virksomheden er vokset gennem årene, har de klogt besluttet at forgrene sig og tilbyde en række forskellige boards, herunder snowboards og endda tøj og tilbehør.

I 1989 var Santa Cruz et af de første firmaer, der introducerede skateboarding på sne med sponsorerede riders som Chris Roach, Mike Ranquet og John Cardiel – alle progressive shreddere, der ændrede sportens ansigt for altid. Og i de sidste tre årtier er Santa Cruz Snowboards fortsat med at levere boards af høj kvalitet med skate-inspireret grafik og stil.

Produkter fra Santa Cruz Snowboards

Santa Cruz sælger snowboards, snowboardudstyr såsom bindinger og beklædning. Dette er et fantastisk firma for alle, der leder efter stilfuldt snowboardudstyr af høj kvalitet, der vil klare sig godt på pisterne.

JP Walker Pro Snowboard

JP Walker pro-modellen er et godt valg for snowboardere, der ønsker et alsidigt board, der kan håndtere ethvert terræn og enhver tilstand af vejr. Dette twin-shaped board har traditionel camber, der glider godt på pisten og flyder i pudder. Det er også let at ride og tilgivende, hvilket gør det til et godt valg for begyndere til let-erfarne riders. For dem, der kan lide at køre på ét board til alle forhold, er JP Walker en fantastisk mulighed.

Andre funktioner på dette board inkluderer:

  • ABS+ Rubber Dampening Sidewall
  • Triax 45+ fiberlaminat
  • Super Glide SX7000 Base
  • HCM+ Tip to Tail Wood Core
  • HRC kant i rustfrit stål

Death Party Snowboard

Death Party er et ægte twin snowboard, der er fantastisk til freestyle i parken eller pulversne. Den har en flex rating på 7 ud af 10, hvilket gør den en smule mere stivere end JP Walker. Dette bræt har også Santa Cruz’s Triax glaslaminater til hurtig pop og høj vridningskontrol. Death Party er et godt valg for ryttere, der ønsker et board, der kan lidt af det hele.

Andre funktioner på dette board inkluderer:

  • HCM+ Tip to Tail Wood Core
  • Super Glide SX7000 Base
  • HRC Rustfri stålkant
  • ABS+ Rubber Dampening Sidewall
  • Medium-stiv flex

Santa Cruz Snowboards kan købes hos

Deres snowboards ligger rundt hos en del forskellige online forhandlere, ellers kan de købes i deres butik i Santa Cruz, Californien, USA. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Santa Cruz Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort