Scarpa logo

Hvem er Scarpa?

Scarpa er et Italiensk brand, som laver fodtøj til outdoor. Om du skal ud og vandre, klatre, hike eller stå på ski, så kan du få helt fantastisk fodtøj fra Scarpa.

De startede tilbage 1938, hvor der blev lavet de første stykker fodtøj og senere gik det hurtigt med fokus på fodtøj til bjergende. I dag er de for mange ski elskere som gerne vil gå til toppen af uberørte bjerge i deres skistøvler, første priotet brand og nærmest markedsledere på dette segment. De laver mange forskellige skistøvler til touring, de koster en del mere end andre skistøvler, men det er fordi funktionaliteten er en anden. Deres støvler til touring starter fra 4000 kr og går helt op til ja næsten 10.000 kr, som er deres Alien 3.0 skistøvle.

Produkter fra Scarpa

Skistøvler til alpin touring, telemark, offpist, race. Derudover laver de sko til klatring, hiking, trail løb, generelle sko til bjerge.

Scarpa kan købes hos

Når du skal ud og købe produkter fra Scarpa til skiferien, så har jeg fundet nogle butikker her nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Scarpa logo
FAQ – Spørgsmål om Scarpa

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Scarpa kendt for?

Det er at de laver støvler, de laver både skistøvler, støvler til klatring, løb, hiking og backing. Det er høj Italiensk kvalitet.

Hvilken type skistøvler er Scarpa mest kendt for?

Det er 100% deres skistøvler til touring og telemark. Dog er alle deres støvler lavet til du skal kunne stå på pisten og gå ”nemt” i dem. De bruger ”Vibram i deres støvler for at sikre en god stabilitet.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort