Schöffel logo

Hvem er Schöffel?

Schöffel er et brand som går helt tilbage til 1804, hvor Georg Schöffel begyndte af lave tøj, sokker og hatte. I 1960 åbnede de deres første butik det var så Hubert Schöffel som også fik gang i alt det som de laver den dag i dag. Fordi allerede få år efter var de markedsledere på hiking tøj og fokus på alt udendørstøj tog fart, hvor der blev lavet anorakker og meget andet. Mange som går på jagt gør også brug af Schöffel’s produkter, som ligger under deres country brand.

Schöffel motto er ”im out” altså alt de laver og producere til foregår udendørs. De fokuserer på materialer, innovation, bæredygtige produkter og producering. Vælger man ud på deres hjemmeside kan du vælge mellem vandtæt, vindtæt og åndbar.

Produkter fra Schöffel

Skijakker, midlayers, baselayers, fleecetrøjer, softshellbukser.

Schöffel kan købes hos

Når du skal ud og købe produkter fra Schöffel til skiferien, så har jeg fundet nogle butikker her nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Schöffel logo
Schöffel logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort