SEGO Ski

Historien – SEGO Ski

Sego Ski Co. tilbyder prisvindende ski, der er blevet konstrueret gennem en masse forsøg og fejl gennem processen ved at skabe et fantastisk produkt. Virksomheden blev grundlagt af Tim Wells, som har stor erfaring i snesportsindustrien og er forpligtet til at give stipendier til at hjælpe med at dele skiløb med folk, der ellers ikke ville have muligheden for det. Sego Ski Co. er et godt valg for passionerede skiløbere, der ønsker at støtte en virksomhed, der giver tilbage til samfundet.

SEGO Ski, kan købes hos: SEGO Ski

Om SEGO Ski

De producerer top-of-the-line ski, der ikke kun er gode for dem, der elsker at stå på ski, men også for miljøet. En del af hvert køb går til organisationer som The High Fives Foundation, Teton Valley Ski Education Foundation og Coombs Outdoors. At købe fra Sego Ski Co. betyder, at du støtter en virksomhed, der hjælper andre med at blive introduceret og uddannet omkring skisporten!

Produkter fra SEGO Ski

Sego Ski Co. producerer en række forskellige ski, afhængigt af dine behov og præferencer. De har allmountain-, freestyle-, carving- og pudderski. Du kan købe en ski, der er specielt designet til kvinder, mænd eller børn.

The Lupine

Lupinen er en alsidig letvægts all-mountain ski, der er perfekt til alt, hvad dagen byder dig. Med smooth kant-til-kant overgange og lav svingvægt kan denne ski klare alt fra pister til pudder. Du vil elske bredden på 100 mm for øget stabilitet og tour-layup’et for en lettere ski, der stadig er lavet til at carve og er bygget til at holde.

Nogle funktioner inkluderer:

  • Polymid Topsheet
  • Lodret lamineret poplar core
  • UHMW Sidewall
  • Tip Spacer

Condor

Condor-skien er designet med Teton Valleys Dorian Densmore og er en hård-opladningsski, der er brugbar til store linjer, tight områder og varierende forhold. Den har en lang camber-zone og venderadius, hvilket gør den til en moderne ski quiver – let nok til at køre hele dagen, stærk nok til flere sæsoner og sjov nok til at holde skiløbet kreativt. Denne ski er perfekt til dem, der ønsker at udforske alle de forhold, som bjergene har at byde på.

Andre funktioner inkluderer:

  • 3 Carbon Stringers
  • Fiberglass bindemåtte
  • Polymid Topsheet

The Big Horn

The Big Horn er en alsidig ski designet til Freeride World Tour Champion Isaac Freeland. Den balancerer selvtillid og er legende, hvilket gør den perfekt til at makulere ethvert terræn. 96, 106 og 114 mm bredder sikrer, at der er et Big Horn til enhver skiløber.

Andre funktioner inkluderer:

  • Steel Edge
  • Triaxial Fiberglass
  • Durasurf 4001 Base

SEGO Ski kan købes hos

Sego Skis, sælges hovedsageligt på deres eget website, samt hos et par demo test centre i nærheden af Teton Valley, USA. Se “alle” skibutikker, her.

SEGO Ski

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort