Shred optics logo

Hvem er Shred?

Shred Optics har fokus på snowboardere, skiers og mountain bikere. De har udelukkende fokus på sikkerheds produkter i form af rygskjold, hjelme og særdeles goggles mm.

Det var tilbage i 2006 af SHRED blev startet af Ted Liget sammen med Carlo. Ted manglede bedre produkter, så han kunne performe på et højere niveau, i dag laver de nogle af de bedste ski goggles der er på hele markedet til snowboardere, skiers, og mountain bikere. Ted har blandt andet vundet 5x world cup og 2x olympisk guld.

Shred Optics står også bag Slytech Protection, som har fokus på race skisporten, hvor der bliver lavet beskyttelses produkter til dem som står med virkelig høj fart.

Det arbejder ud fra nogle værdier som lyder sådan her ”Lav produkter ud fra deres drømme, være inspirerende med ændringer, være innovative, design for bedre performance og højere beskyttelse, gør mere med mindre, imponer kunderne, være generøs, have det sjovt og stol på det vi laver.”

Produkter fra Shred Optics

Ski Goggles og ekstra linser, skihjelme, skihandsker, knæbeskyttere, hoftebeskyttere, rygskjold. Beskyttelse til race – super g og ligende. Solbriller og sikkerhedsudstyr til mountainbike.

Shred kan købes hos

Når du skal ud og købe beskyttelses udstyr eller ski goggles fra Shred Optics til skiferien. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Shred logo
FAQ – Spørgsmål om Shred Optics

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Shred Optics?

Det er at de laver skibriller i super høj kvalitet, de er det man kalder et beskyttelsesbrand.  Det betyder at de laver skibriller, skihjelme, rygskjold, hoftebeskyttere, knæbeskyttere og skihandsker med beskyttelse i.

Hvad står SHRED for?

Det står oprindeligt for at du laver et Shred på pisten, altså et sving hvor du skyder powder op til siden. Når du laver de her Shred, så skal du have godt udsyn og god beskyttelse og det er derfra navnet ”SHRED” kommer.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort