Sidas

Hvem er Sidas?

Sidas er brand som fokuserer på fødderne, med såler som kan købes rundt hos flere større forhandlere i Danmark, blandt andet Sportmaster har haft deres Såler i mange år. Sidas startede tilbage i 1975 af Loic David, han var blevet ambassadør for et firma hvor han skulle til Frankrig, han fandt hurtigt ud af teknologien dengang var noget længere for skistøvler i Frankrig end de var i USA. En dag stod han så på en strand på Hawaii, hvor han så sit fodspor i sandet og tænkte det her må jeg kunne lavet noget og fra, det blev startet på Sidas.

Der er ikke et par fødder der er ens, men der findes nogle forskellige box man kan sættes i ud fra test man kan lave nu til dags, hvor man kan få lavet såler der passer direkte til ens fødder. Sidas såler som du køber hos sportsforhandlere ligger typisk i et prisleje hvor alle kan være med, vil du have et par såler hvor de bliver tilpasset præcis til din fod, skal du af med et lidt højere pris.

Et par såler, så dine fødder står rigtigt i skistøvlen kan betyde enormt meget for en teknik på skiene.

Produkter fra Sidas

Såler i mange forskellige versioner, skisokker, skisokker med varme elementer, støvletørre, såler med varme i, skistøvler, plastre til vabler mm.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Sidas kan købes hos

Når du skal ud og købe sidas såler, så kan du købe dem hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Sidas

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort