Silva logo

Hvem er Silva?

Silva startede tilbage i 1933 af Björn, Alvar og Arvid Kjellström. Hvor de lavede det første kompas, hvor de fik kæmpe succes med det. I 1935 fik de så lavet deres første hovedlampe – Zeiler modellen. De fokuserer på outdoor personer, som gerne vil være udenfor i morgentimerne eller aftentimerne, hvor der er mørk. Det kunne være på løbeturen, cykeltur i skoven eller langrendsskitur, hvor man gerne vil afsted uanset hvad tidspunkt på dagen det er.

De har haft fokus på en masse teknologi på deres lamper, for at lave de bedste produkter.

Produkter fra Silva

Hovedlamper, Kompasser, Kikkerter, lommelygter, backpacks, tasker.

Silva kan købes hos

Når du skal ud og købe en lampe til langrendsturen om morgenen eller om aftenen, så kan du købe dem hos forhandlerne nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Silva logo
FAQ – Spørgsmål om Silva

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Silva kendt for?

For næsten 100 år siden, opfandt de kompasset som havde vand i sig. Det blev ikke kun kendt i Sverige men rundt i hele verden, og har været med til at skabe den form for navigation vi har i dag. I 1935 begyndte de så at lave lamper du kunne sætte på panden, og det var her de virkelig fik succes og det er det som de er kendt for i dag.

Bruger man hovedlamper på ski?

Det gør man hvis man står på touring eller langrend tidligt om morgenen inden solen er stået op, du kan også bruge dem til cykling eller løb – hvor udsynet kan være dårligt i de tidlige morgen timer eller aften timer om vinteren.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort