Siroko

Historien – Siroko

Siroko er et firma, der blev grundlagt af Borja Mera Urrestarazu og Christian Drey Lumen. De producerer et stort udvalg af sportsprodukter, der inkluderer polariserede solbriller, skibriller, cykeltøj og runde solbriller. Siroko sælger også kurateret tøj til mænd, kvinder og børn.

Alle deres produkter kan gennemses, mens du gennemser deres lookbook, og eventuelle køb kan foretages på deres webshop. Siroko har en blogging-platform specielt til folk, der nyder sport, som er skabt til at dele information af høj kvalitet om emnet med andre entusiaster.

Siroko, kan købes hos: SnowINN, Siroko

Om Siroko

Sirokos succes er at få deres kunder til at føle sig trygge til skarpe priser. De er dedikerede til at producere tidløst tilbehør som, skibriller, solbriller og tøj, der ser godt ud og føles rigtigt.

Virksomheden ønsker at blive en del af ens oplevelse udendørs. De vil have dig til at bruge deres produkter, mens du laver alle aktiviteter udendørs, men også under en mere afslappet bestræbelse, såsom at gå en tur med dit kæledyr.

Deres produkter er skabt af designere, der arbejder i deres nordspanske studie. De sikrer, at produktet opfylder alle krævede standarder for at blive solgt på deres hjemmeside.

At have et fantastisk koncept, et stærkt team og produkter af høj kvalitet har givet dem muligheden for at få kunder over hele verden. Virksomheden er stolt af at være i stand til at skabe et positivt image for sig selv og er dedikeret til at skabe nye styles hver sæson, så kunderne kan få noget, der passer til deres individuelle behov.

Produkter fra Siroko

Siroko er en producent som sælger af solbriller, ski goggles og tilbehør til udendørs aktiviteter som ski, cykling mm.

Nogle af virksomhedens produkter er:

K3 All Mountain

K3 All Mountain skibrillerne er perfekte til alle forhold. Rammen er let og objektivet kan skiftes ud med polariserede eller ikke-polariserede linser.

Farverne i K3-kollektionen kommer med REVO-coating og Dry Sky+, hvilket garanterer fremragende udsyn. Produktet leveres med et ydre etui med hård skal og udskiftningsbånd til næsepuder.

Andre kendetegn ved Siroko K3 All Mountain solbrillerne er:

  • Polariserede linser for at forhindre træthed, samt beskytte øjnene
  • Speciel TAC 1.2 linse til beskyttelse mod ridser og vand
  • Antidug belægning, der forhindrer linser i at dugge
  • Ultravægt – kun 27 gr
  • Anti-slip bånd for at forhindre skridning og ridser
  • Udskiftelige linser med REVO-coating og Dry Sky+
  • Fås i small, medium og large
  • Uphill designet til at beskytte øjnene mod kraftig vind
  • Optisk klips til at fastgøre hydreringspakke

Siroko kan købes hos

Siroko sælger klart de fleste produkter fra deres egen webshop, rundt i hele verden. De har dog nogle forhandlere på os. Se “alle” skibutikker, her.

Siroko
Snowinn logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort