Ski-Z logo

Hvem er Ski-z?

Ski-Z har lavet et hjul som man kan sætte på bunden af sine ski, så man kan gå med dem som en taske, i stedet for at løfte på dem. De holder til i Aspen, Colorado – USA. Det går tilbage til 2014, de har været med i det amerikanske program Shark Tank, den danske version hedder løvens hule, hvor de søgte om at få 15.000 dollars for 15%.

Det er nemt for fx børn, selv at gå med deres ski. Har man lidt problemer med ryggen, er en ældre person eller noget i den stil, så kan det også være et super produkt.

Du kan sammenligne hjulet lidt og hvordan du gør brug af det med en golf caddy.

Produkter fra Ski-z

Hjul som man kan sætte sin ski fast i, og gå med dem hen til pisten fx fra hytten.

Ski-z kan købes hos

Når du skal ud og købe SKI-Z caddy roller, så kan du købe den hos forhandlerne nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Ski-Z logo
FAQ – Spørgsmål om Ski-Z

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Har Ski-Z været med i Shark Tank?

Det er korrekt og Barbara fik 15% af firmaet for 50.000 dollars. Ski-Z lever stadig den da i dag og tjener omkring 1.3 millioner kr. om året.

Hvad er det der er så smart ved Ski-Z?

Det er at du er fri for at gå med dine ski på skulderen eller i hånden. Du sætter blot hjulet fra Ski-Z også kan du være den smarteste af jer alle, tro mig folk vil spørge, hvor køber man sådan en. Det fungerer særligt godt for ældre, som virkelig er drænet for energi efter at have stået på ski en hel dag.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort