skike

Hvem er Skike?

Skike er et brand som fokuserer på rulleski. De lavere rulleski til både landvej og til offroad terræn, de har effektive bremser og lækre hjul i super høj kvalitet. Så mangler du et produkt hvor du også kan rulle på grusveje eller skovruter, så kan det være en god ide at kigge på Skike v7 Fix, skal du have et par til landevej, kan det være Skike v8 Lift Speed. Begge modeller har super stærke bremser.

Skike blev startet af Otto Eder tilbage i 1997, navnet kommer fra skate og bike. Rulleski fra Skike ligger til en pris fra 2000 kr og opefter.

Produkter fra Skike

Rulleski, Rulleski til ujævnt terræn, Rulleskistave, Reservedele til deres produkter.

Skike kan købes hos

Skike rulleski kan købes hos butikkerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
skike logo
FAQ – Spørgsmål om Skike

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Skike kendt for?

Det er deres ”ski+bike” som er en binding der er sat på det som du kan sammenligne med bunden af et løbehjul. Dækkende kan fås i flere modeller alt efter hvilket underlag man vil stå på.

Hvis et Skike produkt går i stykker, hvad gør man så?

Så er det gode at de har alt i reservedele, så du faktisk selv kan reparere det. Du kan købe alle deres reservedele via deres egen hjemmeside.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort