Skullcandy

Historien – Skullcandy

I 2003 startede Rick Alden og Cris Williams Skullcandy. Det første Skullcandy- produkt, Skullcandy Portable Link, blev demonstreret i 2003 til International Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, Nevada.

Skullcandys – produkter blev af magasinet Fortune karakteriseret som “verdens sejeste ear bud headset” i december 2008. Skullcandy afgav flere andre tilbud, før de besluttede sig for Mill Road Capital for 196,9 millioner dollars til 6,35 dollars per aktie den 24. juni 2016. Til sidst blev handlen standset efter at Incipio afviste at indsende en planlagt ændring af fusionsaftalen. Handlen blev afsluttet den 3. oktober 2016, og virksomheden var tilbage til at være en privat forretning.

Siden da har virksomheden oplevet en enorm vækst med fokus på mode- og livsstilsmarkeder. Innovationstempoet er ikke kommet så let for denne virksomhed, men der er stadig mulighed for at vokse endnu mere i en så moden branche med mange andre store velkendte brands!

Skullcandy, kan købes hos: Blue Tomato, Skullcandy

Om Skullcandy

Skullcandy forestiller sig at blive en af verdens største sportsheadsets virksomhed, samt at udvikle produkter til en moderigtig livsstil. De sigter mod at udnytte teknologi, der i sidste ende revolutionerer den mobile lydindustri til en solid produktkategori med kreativ funktionalitet, højkvalitets lydgengivelse, høj batteri levetid og enestående værdi for sine kunder over hele verden. De kalder det disruptiv innovation.

Gennem innovative produkter, partnerskab med førende forhandlere og give tilbage til de samfund, de tjener, indlejrer Skullcandy sin passion i alt, hvad det gør.

Virksomheden opfylder sine mål ved at levere stabile produkter og formidable lyd. Fra trådløse øretelefoner til hovedtelefoner til bjergbestigning, løbe eller ski/snowboarding.

Produkter fra Skullcandy

Skullcandy tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter, herunder:

Skullcandy Dime 2 True Wireless In-Ear Earbud – Sort

Dime 2 True trådløse øretelefoner er den perfekte blanding af mode og funktionsstærke. Hovedtelefonerne har finjusteret lydteknologi, der leverer overlegen lydkvalitet med et sporty design og en IPX3 svedbestandig rating.

Disse øretelefoner har følgende funktioner:

  • 12 timers batterilevetid
  • Materialer til en sikker pasform inkluderer EDR-skum ørepropper, gummierede ørepropper og udskiftelige silikoneærmer
  • IPX3 svedtæt rating sikrer vandtæt design, mens du træner eller laver noget, der involverer fysisk aktivitet som snowboarding eller skiløb

Skullcandy Jib True Wireless In-Ear Earbud – 92 Blå

Jib True trådløse øretelefoner er designet med følgende funktioner:

  • 22 timers batterilevetid
  • Vandtæt
  • IPX-4 sved
  • Dobbelte mikrofoner
  • Speciel akustisk port omgivet af ørespidser for at øge lyden og samtidig give en sikker pasform

Skullcandy kan købes hos

Når du skal købe et Skullcandy Headset til skiferien, så kan det købes i alle store electronik butikker eller hos mange sportsbutikker rundt i hele verden. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Skullcandy

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort