Slant Skis

Historien – Slant Skis

Slant Skis er nogle af de mest avancerede på markedet. De er fremstillet af aerospace-grade kulfiber, Moso bambus og triaxial E-glas, hvilket gør dem ekstremt lette og holdbare. Deres raffinerede design giver en overlegen skioplevelse, der ikke kan overgås af noget andet mærke. Slant Skis er håndlavet med stolthed og i begrænset produktion, så du ved, at du får et produkt af høj kvalitet.

Om Slant Skis

Slant Skis blev grundlagt i 2007 i Truckee, Californien, og er et 100 % ski-ejet og -drevet firma. Deres passion for skiløb og nydelse, driver dem til konstant at stræbe efter at gøre nogle fantastiske ski mulige.

Mærket har opbygget et stærkt ry for deres banebrydende designs og førsteklasses konstruktion. Skientusiaster kan stole på, at Slant Skis altid vil være på forkant med innovation og teknologi. Deres dedikation til konstant at skubbe grænserne og bruge de mest innovative materialer, har gjort dem til en af de mest markante i branchen.

Produkter fra Slant Skis

Slant Skis sælger ski og beklædning. De er en 100 % ski-ejet og -drevet virksomhed, så de ved, hvad der skal til for at lave gode produkter. Du kan finde et bredt udvalg af ski til forskellige terræner og stilarter og stilfuldt og funktionelt tøj, der holder dig varm og komfortabel på pisterne.

2022 Blaze Skis

Blaze Skis har kombineret Moso bambus og triaxial kulfiber for at skabe en superlet, alsidig ski, der er perfekt til dybt pulver og parkridning. Den symmetriske tip- og tailrocker giver mulighed for bløde landinger uanset retning, mens den lidt bredere tail giver maksimal flydeevne.

Funktioner omfatter:

  • Bæredygtige, lækre og holdbare sidevægge
  • Hærdede stålkanter
  • Fast og hurtig Flex
  • Stærk og superlet bambus

2023 Blaze Gaboon

Slant 2023 Blaze Gaboon skiene er nogle af de smukkeste og mest unikke skiene på markedet. De er lavet med bæredygtigt indkøbt Gaboon-finer og har et lagdelt damaskdesign, der vil vende folks hoveder på bjerget. Blaze blev skabt ud af nødvendighed, da Slant havde brug for en alsidig ski til at håndtere dyb pow og tricks i parken. De er fremstillet af Moso-bambus og triaxial kulfiber, hvilket gør dem lette og poppede, mens de stadig er meget stærke og stabile ved høje hastigheder. Den symmetriske tip- og tailrocker gør det muligt at stompe landingsskiftet lige så hurtigt, som du ville gå fremad.

Funktioner omfatter:

  • Hurtig og smøragtig Flex
  • Hærdet stålkanter
  • Vibrationsdæmpningsteknologi (VDT)
  • Bambus / Carbon Fiber

Slant Skis kan købes hos

I og med de laver begrænset mængder, så har de ikke forhandler led på. Derfor skal deres ski købes direkte hos dem eller i deres butik i Lake Tahoe, USA. Se “alle” skibutikker, her.

Slant Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort