Vælg en side
Smartwool logo

Hvem er Smartwool?

Smartwool er et Amerikansk Brand som laver produkter i uld. Det var Patty og Peter Duke som var skiinstruktører i Steamboat Springs tilbage i 1994. De ik hurtigt fart på forretningen og blev i 2005 opkøbt af Timberland, hvor de senere blev en del af VF Corporation, som også har JanSport og North Face mm. Af brand under sig.

Smartwool laver super lækre produkter som skisokker, baselayers, sweatere og andre udendørs produkter til ski, snowboard, cykling, jagt, hiking eller løb. De laver tøj til både mænd, dame og børn. Merinould, kender vi alle der har prøvet det, mange som prøver merinould går ikke tilbage til syntetisk eller bomulds produkter, om det er baselayers eller skisokker. De laver produkter udelukkende i uld, merinould fungerer på den måde at når du har det varmt – gør det dig koldt, når du har det koldt, holder det dig varm.

Produkter fra Smartwool

Skisokker, sweatere, hoodies, baselayers, underbukser, halsedisser og huer, jakker og veste.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Smartwool kan købes hos

Når du skal ud og købe Smartwool skitøj til skiferien, så kan du handle det hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Smartwool logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort