Smartwool logo

Hvem er Smartwool?

Smartwool er et Amerikansk Brand som laver produkter i uld. Det var Patty og Peter Duke som var skiinstruktører i Steamboat Springs tilbage i 1994. De ik hurtigt fart på forretningen og blev i 2005 opkøbt af Timberland, hvor de senere blev en del af VF Corporation, som også har JanSport og North Face mm. Af brand under sig.

Smartwool laver super lækre produkter som skisokker, baselayers, sweatere og andre udendørs produkter til ski, snowboard, cykling, jagt, hiking eller løb. De laver tøj til både mænd, dame og børn. Merinould, kender vi alle der har prøvet det, mange som prøver merinould går ikke tilbage til syntetisk eller bomulds produkter, om det er baselayers eller skisokker. De laver produkter udelukkende i uld, merinould fungerer på den måde at når du har det varmt – gør det dig koldt, når du har det koldt, holder det dig varm.

Produkter fra Smartwool

Skisokker, sweatere, hoodies, baselayers, underbukser, halsedisser og huer, jakker og veste.

Smartwool kan købes hos

Når du skal ud og købe Smartwool skitøj til skiferien, så kan du handle det hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Smartwool logo
FAQ – Spørgsmål om Smartwool

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Smartwool kendt for?

Det er det uld de bruger er fra New Zealand og af højest kvalitet. Det er blandt andet det samme uld som Ugg Boots bruger.

Hvad er særligt ved Smartwool skistrømper?

Det er at de har farver og designs som du ikke får andre steder, derudover er deres priser i et fair leje, de ligger omkring 220 kr. pr par. Men det er også skistrømper som er lavet af den bedste uld i New Zealand.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort