Snowtech logo

Historien – Snowtech

Snowtech Products, der har skabt VENOM, blev grundlagt af to snowboardelskere, der havde en mission om at beskytte deres værdifulde samling. Efter at have oplevet skader på et af deres boards under transport, satte de sig for at udvikle et produkt, der kunne forhindre, at dette skete igen. Deres passion for sporten er tydelig i deres opmærksomhed på detaljer og deres beslutsomhed om at skabe den bedst mulige løsning til beskyttelse af snowboards.

VENOM er resultatet af 18 måneders forskning, udvikling og stresstest for at sikre, at det kan modstå selv de mest barske transportforhold. Snowtech Products er dedikeret til at give snowboardentusiaster ro i sindet under deres rejser.

Om Snowtech

VENOM-produktet er det første af sin art med et patentanmeldt design, der udtrykkeligt er rettet mod snowboardets kant- og sidebeskyttelse. I modsætning til andre produkter på markedet giver det en komplet dækning for ekstra sikkerhed. Snowtech Products stræber hele tiden efter at innovere og forbedre sine produkter for at sikre kundernes endelige tilfredshed.

VENOM beskytter ikke blot dit snowboard, men sparer også tid og penge ved at eliminere behovet for reparationer eller udskiftninger. Med VENOM kan du fokusere på at nyde pisterne og lade bekymringerne ligge bag dig. Snowtech Products er stolte af at kunne tilbyde en løsning, der gør det muligt for snowboardere at fortsætte med at dyrke deres passion uden at gå på kompromis med deres udstyr.

I fremtidige udgivelser planlægger Snowtech Products at udvide sin produktlinje til også at omfatte beskyttelse af ski og andet vintersportsudstyr. Grundlæggerne er selv entusiaster af snesport og glæder sig til at fortsætte med at udvikle produkter, der forbedrer oplevelsen på og uden for bjerget.

Produkter fra Snowtech

Snowtech Products tilbyder i øjeblikket VENOM-produktet til beskyttelse af snowboards, men de har også planer om at udvide deres tilbud til at omfatte beskyttelse af ski og andet vintersportsudstyr i fremtiden.

Venom

Venom er en revolutionerende ny snowboardbeskytter, der vil ændre den måde, vi tænker på sikkerhedsudstyr på. Dens unikke design absorberer højenergi-påvirkninger, og dens anti-rocker-profil sikrer et godt greb om dit snowboard. De forskudte ben i længden skaber ekstra friktion for maksimal stabilitet. I æsken medfølger en Venom boardbeskytter i 100 % silikone, 3,75 meter beskyttelse og en vejledning i, hvordan du anbringer den på dit board. Så uanset om du lige er begyndt eller er erfaren, så sørg for at få fat i Venom – det ultimative sikkerhedsudstyr til sneen.

Funktioner omfatter:

  • Modstandsdygtig trekantet form
  • Hult center til at absorbere høj-energi stød
  • Off-set længde ben
  • Anti-Rocker
  • 100% silikone materiale

Snowtech kan købes hos

Deres produkt kan lige nu kun købes rundt i 4 shops i England samt 1 i Schweiz, derfor er det nemmest købe det på deres egen webshop. Se “alle” skibutikker, her.

Snowtech

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort