Spark R&D

Historien – Spark R&D

Will, en mekanisk ingeniør, begyndte at skabe en særlig splitboard-binding, der ville opgradere backcountry-oplevelsen for split-boardere og snowboardere over hele verden. Det var inspirationen til navnet Spark R & R&D.

Virksomheden blev startet i starten af 2016 for ikke at skabe en virksomhed, men efterhånden som flere splitboard elskere så designet og hørte om performancen, voksede venteliste på produktet sig større, og kravene steg. Der blev ansøgt om patenter, og Spark R&D er blevet til en virksomhed, takket være en stor interesse og opmuntring.

Siden 2017 har Spark R&D været i vækst og begynder nu at ramme de samme markeder som andre traditionelle producenter, der har eksisteret i mange år. Virksomheden har fundet sin niche i split boarding, men de føler stærkt for at bygge bro mellem generationer af isolerede individer, der elsker sporten.

Om Spark R&D

Spark R & R&D, baseret i Bozeman, MT, USA, er riders ejet og drevet virksomhed, der har forpligtet sig til at fremme innovation inden for split boarding siden 2016. Virksomheden designer og bygger split board bindinger og tilbehør dertil, med backcountry-performance med en udsigt over Bridger Bjergende fra deres butik.

Alle produkter fremstilles og fremstilles i deres butik i Bozeman, Montana, USA. Alt udføres af et dygtigt team af medarbejdere, der også er passionerede splitboarders, fra bearbejdning til anodisering, lasergravering til montering.

Deres produkter kan udvikle sig, og de besidder fleksibiliteten til at imødekomme niche kunder inden for split boarding-markedet takket være deres interne design og produktionskapacitet. Spark R&D fortsætter med at vokse og stræber efter perfektion baseret på kundernes behov og riders feedback, mens de følger med det hurtigt voksende split boarding-fællesskab.

Produkter fra Spark R&D

Spark R&D har en række produkter, som omfatter: Fokus ligger særdeles omkring splitboard bindinger

Summit Split board Skins

Spark R&D’S Summit Skins er et specialdesignet i fuld nylon, der er konstrueret i USA. De er lette og har et solidt greb med forbedret glid. Den længerevarende lim er lagt ud i flere striber på dit bord, men er ikke for klistret til at trække fra hinanden. Summit Skins er skabt til ægte backcountry-touring, snarere end blot friske ski tracks.

De er skabt til at være modstandsdygtige og til at blive ved med at gribe og glide gennem enhver overflade, som ski tracket rører ved – Steep POW, slushice, ekstreme temperaturer.

Summit Split board ski har følgende funktioner:

  • Tail clips og alsidig spids.
  • Dobbelt vinklede kroge.
  • Fuldt nylon materiale.
  • Halebårer.
  • Langtidsholdbar lim.

Lær mere om Summit Split Board Skins på virksomhedens hjemmeside.

Spark R&D kan købes hos

Når du skal købe Spark R&D Splitboard grej til skiferien, så kan det købes rundt i hele verden hos nogle af deres mange forhandlere eller på deres egen hjemmeside. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Spark R&D

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort