Foursquare & Special Blend

Historien – Foursquare & Special Blend

Foursquare og Special Blend termer skabte en poleret tone og en fast stemme, der gav genlyd på tværs af alle demografiske grupper og understregede dybden og unikheden af deres dyreste koncepter. I 2007 begyndte firmaet at sælge tekniske produkter til en kernegruppe af Forum-bogfans, og demonstrerede en mere robust web- og printstemme, der afspejlede Special Blend-personaen. Virksomhedens produkttekst og sæsonbestemte introer hjalp hvert mærkes særpræg i alle tre situationer.

Virksomheden blev grundlagt i 2005.

Om Foursquare & Special Blend

LEGACY SNOWBOARD OVERWEAR mærkerne FOURSQUARE og SPECIAL BLEND er nu tilgængelige til ski, mountainbikeudstyr og tilbehør.

Produkter fra Foursquare & Special Blend

Foursquare og Special Blend tilbyder ski, snowboard og cykeltøj samt tilbehør. Nogle Foursquare og Special Blend-produkter inkluderer:

SPECIAL BLEND – Serie 19 | Snowboardjakke til mænd

Series 19 er en snowboardjakke til mænd. Serie 19 reneste udtryk for det velkendte Special Blend mærke kommer til udtryk gennem en optimal pasform.

Med en professionel pasform fungerer denne jakke som et episk lag for at holde dig varm i de kolde måneder.

Series 19 er konstrueret til ultimativ ydeevne under alle forhold: åndbar og snesikker Ripstop Canvas bagside forhindrer sneplukning af stof, der tillader luftstrøm og holder din kropstemperatur på et behageligt niveau, så sved kan fordampe.

Andre funktioner i Series 19 inkluderer:

 • 10k poly oxford stof
 • Let at afkøle pit lynlåse med ventilationsåbninger
 • Nem manchet, termisk mesh-foring og justerbar tilpasning

SPECIAL BLEND – Gemini | Snowboard Shell skibukser til kvinder

SHELL overtræksdragten til damer er isoleret lange skibukser. I hjertet af al Special Blend snowboardudstyr ligger de vægt på ydeevne og et ønske om at holde dig varm under alle forhold. Disse skalbukser tilbyder førsteklasses isolering til længere tid tilbragt i ski terræn, men fungerer også som et par skibukser som er længere end normalt, hvilket giver mere bevægelsesfrihed gennem frit udtryk i ro og mag under solide nedstigninger eller lukning ved støvler.

Derudover har dette design en skræddersyet pasform og er designet til at bæres hurtigt med dens tætsiddende, nylonforede krave.

På ydersiden af denne dames snowboard buks giver den isolering i 6 lommer, inklusive to knapper under armene, som giver dig mulighed for at have skins på dine hænder eller trick håndledsbeskyttelse; 3 håndområder giver god dækning, uanset om du står i dyb pudder eller carver i hjørner, mens du fanger luft ved høje hastigheder, men går ikke på kompromis med tekstilbehændighed.

Andre funktioner i Gemini Women’s Snowboard Shell Bib inkluderer:

 • Vandtæt 8k 3-lags poly
 • Benventiler
 • Microfleece bundet
 • 4-vejs strækstof
 • Artikuleret knæ
 • Justerbare seler
 • Ankel sne manchetter
 • Lynlåslommer

Tjek venligst virksomhedens hjemmeside for at lære mere om Gemini’s Women’s Snowboard Shell Bib og andre Foursquare og Special Blend-produkter.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Foursquare & Special Blend kan købes hos

De sælger deres produkter via Amazon USA. Deres hjemmeside er nede lige i øjeblikket, og vi har lidt svært ved at finde frem til præcis hvor mange forhandlere de har. Se “alle” skibutikker, her.

Foursquare & Special Blend

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort