Spect

Hvem er Spect Eyewear?

Spect Eyewear har arbejdet sammen med Red Bull siden 2016, med det formål at skabe de bedste produkter ud fra innovative teknologier og topatleter verden over som samarbejdspartnere. Deres briller henvender sig til det aktive publikum, i mere end 40 år har den fabrik de arbejder sammen med lavet briller og brilleglas. De holder til i Østrig ligesom deres partner Red Bull.

Red Bull kender du som energidrikken der koster en 20 kr. mange steder. Red Bull er stor investor i ekstreme sportsgrene, der sponsorer mange x-games atleter og store stjerner indenfor skisporten. Tager du et kig på Youtube, så vil du også se at mange kendte skiløbere og snowboardere har Red Bull som sponser. Specifikke produkter som huer og caps fra Red Bull er henholdt til deres atleter og derfor kan disse produkter ikke købe.

Produkter fra Spect Eyewear

Ski Goggles & ekstra linser, solbriller, skihjelme.

Spect Eyewear kan købes hos

Når du skal ud og købe Spect Eyewear skiudstyr til skiferien, så kan du købe det hos butikkerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
spect eyewear
FAQ – Spørgsmål om Spect Eyewear

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Spect Eyewear?

Det er 100% det er en virksomhed under Red Bull, som fokusere på at lave briller, herunder skibriller og solbriller til aktivt brug under sport.

Kan man få skibriller hvor der står Red Bull på?

Det kan du, jeg er ret sikker på det eneste brand, som må sælge skibriller med Red Bull logo på er ”Spect Eyewear”, da det er en virksomhed som er ejet af Red Bull.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort