Spektrum logo

Hvem er Spektrum?

Spektrum er et Svensk brand som holder til i Åre i Sverige. De er mest kendte for deres ski goggles skiller sig virkelig ud fra mængden af ski goggles der er på markedet. Åre giver nogle af de bedste muligheder for at teste deres produkter i baghaven, Åre er blandt de bedste destinationer i Sverige.

Blandt ejerne er også den verdenskendte skiløber Ingemar Stenmark, som har flere world cups i baggagen, men han er en legende, de har gjort de blev nød til at ændre reglerne fordi han vandt så meget.

Flere af deres briller ligger i prislejet mellem 800-1800 kr. Mange af dem har magnetiske linser, de bruger biomaterialer til at lave deres frames til skibrillerne, samt 3 layer face foam.

Spektrum giver 1% tilbage for at støtte planeten.

Produkter fra Spektrum

Ski Goggles, Linser til Ski Goggles, Solbriller, MTB Briller, Tasker mm.

Spektrum kan købes hos

Når du skal ud og købe Spektrum Ski Goggles, så kan du købe dem hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Bluetomato logo
Spektrum logo
FAQ – Spørgsmål om Spektrum Sports

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Spektrum Sports?

Det er deres skibriller til ski og snowboard, samt deres solbriller til cykling, løb og golf samt selvfølgelig hver dags brug. Alle deres produkter bliver designet i Åre i Sverige og dermed de bedste muligheder for at teste performance på pisterne i baghaven.

Er Spektrum skibriller gode?

De har blandt andet et samarbejde med ”Zeiss” som er kendt for deres linser. Derudover laver de deres briller i bio-materialer, som gør deres co2 aftryk mindre. De er kendt for at lave skibriller i forskellige priser, derfor betyder det også at deres linser er i forskellige kvaliteter. Men alt i alt har de 132 modeller/farve kombinationer så du kan finde noget som passer til dit andet skitøj.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort