Sportalm Kitzbühel

Historien – Sportalm Kitzbühel

I 1953 etablerede Willi Kruetschnigg Sportalm Kitzbuhel som et strikkeværk. KR Franz Kneissl blev derimod partner og ejer i 1973. Skimoden begyndte at udvikle sig som følge af dette.

Wilhelm Ehrlich købte firmaet i 1980 med et bruttosalg på 2,3 millioner euro og 68 medarbejdere om bord. Farve har aldrig været inkluderet i den traditionelle design kollektion før nu med Sportalm. Når det kommer til traditionelle design og skimode, er Sportalm førende i Østrig.

Om Sportalm Kitzbühel

Sportalm Kitzbuhel er en globalt anerkendt modevirksomhed, der investerer kraftigt i originalitet, sofistikering og innovation. Virksomheden har 35 butikker og outlets, 1.400 forhandlere i 40 lande. 180 og 500 ansatte i Østrig og Bulgarien.

Virksomheden opnår deres mission gennem de ambitiøse og innovative produkter, der afspejles af luksuriøse stoffer, eksklusive snit, farver til alle formål og tekniske innovationer, der bringer produktet til live.

Mærket Sportalm er en global producent af herre-, børne- og damemode, fra vintertøj til tøjtilbehør. Skimode står for 80% af virksomhedens eksport, hvor tøjsalget udgør forskellen. Virksomheden har særlig ekspertise inden for kvalitet og ægthed, og investerer årligt millioner af euro i R&D for at holde produkter på sporet med modetrends verden over.

Produkter fra Sportalm Kitzbühel

Sportalm Kitzbuhel designer skitøj, fritidstøj og tracht – som er nationaldragte i Østrig og Tyskland fx. Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Fashionable skijakke med en innovativ lynlås

100 grams Microvalterm polstring og en hætte lavet af polstret nylon er inkluderet i den stilfulde skijakke, der er sammensat af 4-vejs funktionelt materiale. Et moderne silikonemærke er fastgjort til jakken overarm, som har et applikeret vævet bånd.

En nøglekortlomme er placeret på armen, og frontlommerne er spændende på grund af deres specialskabte lynlås med dets moderigtige design. Volumenstangen understøtter skulderområdet, mens en ventilationslynlås er placeret under armen. For og bag har folieoverførsel.

Andre karakteristiske træk ved denne jakke inkluderer:

  • 89% PA og 11% EL udgør materialesammensætningen
  • Ryglængde: str. 50 72cm

Fashionable Softshell-skibukser med slidser og sidestriber

Du vil se stilfuld ud på pisterne med disse skibukser lavet af softshell-materiale af høj kvalitet. Jetware’s spændende kombination af materiale og farve vil uden tvivl vække din interesse og Nylonware’s accenter. Kvindefiguren er fladere af sidestriberne, som er i kontrastfarve. Bukserne har en behagelig pasform takket være den højudskårne linning og en kliklynlås midt foran, som forhindrer dem i at åbne sig af sig selv.

Slidserne er foret med Jetware, og bredden på buksekanten kan ændres separat ved hjælp af lynlåsen. Buksekanten er blevet suppleret med et vindfang i nylon. Under linningen er et Sportalm logonitter af høj kvalitet broderet foran til venstre.

Sportalm Kitzbühel kan købes hos

Sportsalm Kitzbühel er store, med 35 egne butikker og 1400 forhandlere er de store – hvor især markeder som Rusland, Tyskland og Frankrig er vigtige for dem. Se “alle” skibutikker, her.

Sportalm Kitzbühel

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort