Vælg en side
Sporten logo

Hvem er Sporten?

Sporten er et brand som holder til i Tjekkiet, og har i mere end 120 år lavet ski. De startede med solide træplader, som var det store i gamle dage, hvor i dag er der langt mere teknologi bag et par ski. Det er Rudolf Gabessam som i sin tid startede Sporten, han havde en kæmpe kærlighed for vinterperioden og senere skisporten. I dag er Sporten ejet af Kästle, som er et Østrisk brand, som overtog Sporten tilbage i 2018.

Er du i Tjekkiet på skiferie, og skal leje eller købe ski, så vil du finde SPORTEN ski rundt ved nærmest alle forhandlere og skileje butikker.

I 2015 lavede Radek Cermak en rekord som røg ind i Guinness rekordbog, han stod med 145 km i timen på et par, ja hold nu lige fast – langrendsski fra Sporten.

Produkter fra Sporten

Landrendsski, alpinski, all mountain, race ski, touring ski, twin tip ski, snowblades mm.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Sporten kan købes hos

Når du skal ud og købe ski fra Sporten, så kan du handle dem hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Sporten logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort