Spyder logo

Hvem er Spyder?

Spyder er et Canadisk brand som blev startet af David Jacob tilbage i 1957. Spyder laver topkvalitets produkter i super lækker design som passer til mange. De arbejder med innovative materialer og teknologier indenfor de tekstile komponenter. Spyder er et brand som er lavet af en skier til skiers.

Spyder er kendt for deres produkter til race inden for skiløb, hvor de laver handsker, ski heldragte og beskyttelses produkter. Spyder er blandt andet sponsorer til det Amerikanske ski race team.

Priserne på Spyders produkter ligger fra 2500 kr. og opefter for en skijakke til voksne, de laver skitøj til herre og skitøj til kvinder samt skitøj til børn. De laver meget tids løse designs, som holder i mange år – samt det er stærke produkter så ikke kun på design holder det, men i og med man holder farverne meget standart, så går det heller ikke bare lige af mode.

Produkter fra Spyder

Top kvalitets skijakker og skibukser, midlayers og baselayers, skihandsker, huer og skisokker samt race heldragte.

Spyder kan købes hos

Når du skal ud og købe produkter fra Spyder, så kan du købe det hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Spyder logo
FAQ – Spørgsmål om Spyder

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Spyder?

Det er deres skijakker og skibukser som er i høj kvalitet. De har blandt andet være parter for de amerikanske landshold i over 30 år ved de vinter olympiske lege.

Hvad prisleje ligger Spyder produkter i?

Du kan sammenligne deres priser med Peak Performance, Burton eller SOS.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort