SRB Rulleski

Hvem er SRB Rulleski?

SRB Rulleski er et mærke som mange bruger, det er et Norsk rulleski mærke, som laver rulleski til hele familien, om det er race, terræn eller hygge – så kan rulleski fra SRB bruges. De er kendte for deres høje komfort, holdbarhed og ekstremt gode bremser.

Mange bruger skiklubber gør brug af rulleski til opvarmning til skiferien. Og for at komme ud og stå på noget der minder så meget som muligt om skiløb.

De har været på markedet i rigtig mange år, deres produkter bliver testet igen og igen af atleter og træner rundt i verden med det formål at give dig den bedste sikkerhed og de mest stabile rulleski på markedet. Deres produktion er i Zella Mehlis i Tyskland.

Produkter fra SRB Rulleski

Rulleski til terræn, grusveje, skovstier med mere, rulleski til vejen – til mænd, kvinder og børn.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

SRB Rulleski kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr til rulleski, så kan du købe SRB på nogen af de nævnte butikker nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

SRB rulleski 1

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort