Stance sort normal

Hvem er Stance?

Stance laver skisokker i højeste kvalitet med design, der kan få en bedstemor til at hoppe op af stolen. Stance sokker har et fit udover det sædvanlige, kompressions zoner, der giver bedre blodcirkulation, så skistrømperne er behagelige at have på hele dagen.

Med skisokkerne fra Stance husker man for deres unikke designs.

Produkter fra Stance

Skisokker i alle farver.

Stance kan købes hos

Når du skal ud og købe Stance skisokker til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Stance sort normal
FAQ – Spørgsmål om Stance Socks

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Stance skisokker?

Det er farverne, mange skisokker er typisk sorte. Men køber du et par fra Stance, så kan du få farver som du ikke har oplevet før på skisokker.

Hvilken type skistrømper er de bedste?

Vil du have det bedste, så skal du gå efter merinould. Aldrig brug bomuld.

Kan man bruge 2 par sokker som skistrømper?

Ski og snowboardstøvler, skal sidde stramt til foden. Derfor skal du kun bruge et par sokker, så du ikke lukker af for blodcirkulationen.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Stance