State of wow logo

Hvem er State of Wow?

State of WOW, er et Dansk brand, som du måske har set hos store forhandlere som Sportmaster og Sport24. Det er UPFRONT som står bag State of WOW. UPFRONT laver huer, caps og bucket hats. Deres produkter bliver forhandlet i mere end 2.000 butikker, hvor de sælger huer og caps fra deres stande rundt i mange af de større sportsforhandlere. De blev særdeles kendt for deres flexfit caps, som nærmest alle rendte rundt med tilbage i 2013-2015.

State of Wow’s produkter ligget til et prisleje hvor alle kan være med. Deres skihandsker henvender sig dog ikke til dig, som skal på skiferie til fx Norge eller Sverige, hvor det kan være virkelig koldt, her er deres handsker altså for tynde i materialet. Men skal du bruge et par solbriller til afterski på La Folie Douce, så kan det være et godt sted at handle et par solbriller fra State of Wow, da det er så skarp pris, at skulle du smide dem væk eller glemme dem, så kan der købes et par solbriller.

Produkter fra State of wow

Caps, Huer, Handsker, Solbriller og Halstørklæder.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

State of wow kan købes hos

Når du skal ud og købe State of wow, så kan du handle deres produkter hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

State of wow logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort