Stöckli sort

Hvem er Stöckli?

Stöckli har lavet ski i over 80 år, tilbage i 1930’erne lavede Josef Stöckli sine egne træski. Stöckli er en skiproducent i Schweiz. Ikke lang tid efter begyndte hans venner at spørge om han kunne lavet ski for dem, og derefter startede han Stöckli i 1935.

Innovation er det som Stöckli vægter højest. Han har lavet laminerede træski med stålkanter, dernæst var det metalski. Derfra er der dog sket en del i dag sælger de mere end 60.000 ski årligt.

Produkter fra Stöckli

Ski, skitaske, skistøvler, skibukser, skijakker, skipulli, halsedisser og skihuer.

Stöckli kan købes hos

Når du skal ud og købe Stöckli skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Stöckli sort
FAQ – Spørgsmål om Stöckli

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Stöckli?

Det er deres ski til særligt alpint skiløb, samt deres race ski.

Hvor producere Stöckli deres ski?

De laver dem på deres fabrik i Schweiz. De laver mere end 60.000 par ski hvert år.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Stöckli