Sungod

Hvem er Sungod?

SunGod laver tidsløse ski goggles og solbriller. De holder til i London, men har butik i Verbier. De vil lave briller som er bæredygtige og holdbare til langtid. Deres produkter er testet til at holde under ekstreme forhold som fx Everest, over Atlanten. Men de er designet til både hverdags brug og til bjergene, løbeturen om morgenen på solkysten i Spanien, samt til pudder dage på pisten.

SunGod laver deres produkter til en skarp pris, ved at de ikke har nogle andre butikker eller mellemled som gør at deres priser er sky høje. Det er for dig et plus, da du får et bedre produkt til en lavere pris. Udover det har det et koncept som hedder ”Better for the planet” betyder altså, går dine briller i stykker, så reparerer de dem gratis for dig.

Deres skibriller er 2 forskellige modeller, i forskellige farver – SNIPERS & VANGUARDS, prisen ligger mellem 800-1000 kr.

Produkter fra Sungod

Solbriller og ski goggles.

Sungod kan købes hos

Når du skal ud og købe SunGod skibriller eller solbriller, så kan de købes hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Sungod logo
FAQ – Spørgsmål om SunGod

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er SunGod kendt for?

Det er deres skibriller, solbriller – det er en Engelsk virksomhed. De er skarpe i deres marketing, hvor de blandt andet har lavet briller for ”Protect our Winters i UK”, INEOS cykelholdes og racerkøreren Daniel Ricciardo og Woodsy som er skiløber.

Laver SunGod gode skibriller?

Max Chabloz, brugte skibriller fra SunGod da han vandt Freeride World Tour i 2022. De har 4,9 i rating ud fra +17.000 anmeldere. Deres briller ligger i midt punktet af pris fra de dyre og de billige.  

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort