Superdry

Historien – SuperDry

Julian Dunkerton og en tidligere forretningspartner grundlagde SUPERDRY i 1985. Steder åbnede over hele landet, hvor mange af dem i universitetsbyer, skulle have det samme tøj som den originale kulttøjsbutik i Cheltenham.

Julian sluttede sig til teamet af designeren James, som havde grundlagt strandmærket til sidst Superdry, for at udvikle og fremstille et nyt in-house brand.

Superdry-mærket har vundet anerkendelse og popularitet i Storbritannien og i udlandet, hvilket understøtter forretningsvæksten.

SuperDry, kan købes hos: SnowINN, SuperDry

Om SuperDry

SUPERDRY sælges til 157 lande i 2018 gennem ege butikker og hjemmesider og via et netværk af franchise- og licenser.

I forbindelse med deres indtog i skiprodukter, har de lavet et samarbejde med Cébé, hvor de står for at lave deres skihjelme og skibriller, så det er et samarbejde mellem dem.

Deres ski og snowboards bliver lavet i et collab sammen med Gilson.

Konceptet med Superdry er stylet. Med deres mærker: SuperDrySnow, Original & Vintage, Studios, CODE, Superdry X og Performance Sport fremmer virksomheden en distinkt og uafhængig ånd.

Ønsket om herkomst og respekt for designere driver virksomhedens fortælling. Genbrugsbutikkerne i London, den amerikanske kulturarvsstil og vores altid besatte fokus på detaljer og håndværk er alle en del af Original & Vintage. Dette er mærkets indstilling, og det er tilbagelænet, unikt og ikonisk.

Produkter fra SuperDry

Superdry tilbyder en bred vifte af produkter; skijakker, skibukser, jakker og frakker, hættetrøjer og t-shirts, badetøj, sweatere, tasker, hatte, solbriller, undertøj, bælter, sokker osv. Nogle Superdry-produkter omfatter:

Harrison solbriller

Superdry Harrison-solbrillerne har slanke metalarme, polstrede ørestykker, næsepuder og Superdry-branding. Udlev din flyverfantasi med dem. Perfekt til afterski på pisten.

Nogle Harrison Sunglasses funktioner inkluderer:

 • Metal arme
 • Polstrede ørestykker
 • UV400 linser
 • Prægede logoer
 • Trykte logoer
 • Komfortable næsepuder
 • Solbriller til almen brug

ORIGINAL & VINTAGE- Ella Gilet

Når du designer Ella-vesten på din måde, skal du holde den hyggelig og behagelig. En vest tilføjer mere end blot et ekstra lag til dit look. Det er det ultimative inden for lagdeling. Der er næsten ubegrænsede kombinationer, inklusive en chunky trøje til et udendørs look og en jakke for ekstra varme.

Hver jakke indeholder op til 10 genbrugsflasker, hvilket forhindrer disse flasker i at blive sendt til lossepladser eller forurener vores have, og polstringen er lavet af 100% genbrugspolyester.

 • Hovedlynlås og trykknapper
 • To forlommer med trykknapper
 • Ribbet indvendig krave og kant
 • Bungee-snorjustering og borgfor følger med den aftagelige hætte
 • Justerbar og aftagelig kunstpelskant
 • Genanvendt polyester polstring
 • Signatur logo fane

SuperDry Snow kan købes hos

SuperDry kender vi alle, med mere end 500 egne butikker i mere end 50 lande. Derudover har de et hav af forhandlere, hvor deres produkter kan købes. Skitøj er relativt nyt for dem, men du begynder at kunne finde deres produkter rundt i mange skibutikker os. Se “alle” skibutikker, her.

Superdry
Snowinn logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort