Sweet protection sort

Hvem er Sweet Protection?

Sweet Protection startede tilbage i 2000, det startede i Norge og de holder stadig til i Trysil. Deres produkter giver dig mere sikkerhed på skiene eller snowboardet. Deres udstyr i form at hjelme og beskyttelsesudstyr. Deres tøj er meget innovative produkter samt de arbejder hårdt på at lave det bedste af det bedste inden for de tekniske. Produkterne fra Sweet Protection er meget komfortable, god åndbarhed og behageligt at have på hele dagen.

De har flere riders til at teste deres produkter, bla. Jesper Tjäder, som er professionel skier. Det er atleter der presser citronen i forhold til hvad deres gear skal kunne. Derfor hjælper de også til at Sweet Protection kan lave det bedste udstyr til beskyttelse.

Udover skitøj, har de også en passion for mountainbike, hvor der også bliver produceret hjelme og rygskjold til det formål.

Produkter fra Sweet Protection

Skihjelme, skirygskjold, skitøj (skipulli, skiundertøj, skibukser, skijakker mm).

Sweet Protection kan købes hos

Når du skal ud og købe Sweet Protection skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Bluetomato logo
Sweet protection sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort