Swenor logo

Hvem er Swenor?

Swenor er et brand som udelukkende har fokus på at lave rulleski samt udstyr dertil. Deres rulleski er i super høj kvalitet og de arbejder med materialer som aluminium, carbon, glasfiber og kulfiber. Swenor støtter det norske landshold i rulleski.

Swenor laver rulleski til hele familien, børn som voksne og om du er nybegynder eller en erfaren rulleskiløber, så kan du få et par som passer til dig. Prisniveauet ligger mellem 15-3000 kr for et par rulleski til voksne. Du kan også købe en slags startpakke hos et par forhandlere hvor du får alt i en pakke, så du er klar til at komme på landevejen.

Produkter fra Swenor

Rulleski, nye hjul til rulleski i Carbonfibre og Fiberglas, handsker til skulleski, værktøj til at skifte dine hjul, taske til dine rulleski mm.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Swenor kan købes hos

Når du skal ud og købe rulleskiudstyr fra Swenor, så kan det købes hos forhandlerne nævnt herunder. Se “alle” skibutikker, her.

Swenor logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort