Telos Snowboards

Historien – Telos Snowboards

Etableret i 2017 er Telos et snowboardfirma grundlagt af Dan Agundes og Ben Schwitz. Dan begyndte sin karriere på GP87-fabrikken med Eric Luthardt, en prisvindende boarddesigner, som tidligere havde arbejdet med Ride and Flow. De tre mænd står på ski nær bunden af Mt.Shasta, et bjerg i den amerikanske stat Californien, er hjemsted for det, der er kendt som byen Telos. Det menes, at der er portals til andre dimensioner inden i det, og at det har bånd med overnaturlige evner. Telos blev bygget under inspiration fra denne legendariske by.

Telos stræber efter at levere de bedst mulige boards til snowboardere. Deres navn er afledt af det græske ord Telos, der betyder ‘et ultimativt mål eller formål’.

Om Telos Snowboards

Telos skaber nye og avancerede ideer inden for snowboarddesign baseret på rytteres behov. De skaber et balance flex og vridningsstivhed, lette materialer og god holdbarhed, kontaktpunkter for at øge stabiliteten og kant-til-kant kontrol.

Telos Snowboards tilbyder, hvad riders ønsker. Snowboardere vil have et let, holdbart, stabilt, let at carve og sjovt board overall. Telos tilbyder ultimative tools til at gøre hver dag på bjerget til deres bedste dag.

Virksomheden opnår sin mission gennem brug af den nyeste teknologi, ansvarlig produktion og distribution, bæredygtighed og dedikation til snowboard elskere. Telos kultur er drevet af en gammel civilisation, der engang eksisterede under Mt. Shasta, og de presser virksomheden til at gøre fremskridt i snowboardindustrien. De bruger nu disse innovationer i deres bestyrelser i dag.

Produkter fra Telos Snowboards

Telos sælger snowboards, powboards, splitboards, klatreskind og hardware samt udstyr og beklædning til udendørs eventyr.

Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Back/Slash Split Board

Volume shift board giver dig mulighed for at stå på et kortere board, end du normalt ville ride. Men hvis formen og designet kombineres med passende teknik, kan det lave det board, der fungerer på enhver overflade.

Telos Back/Slash er et backcountry-mesterværk. Det er designet til at tage dig til de bedste gemmesteder på bjerget ved at bruge sin kreativitet og lydhørhed. Det har sintret base, den bedste torsionskurve og et bredt spor.

Andre kendetegn ved Back/Slash Split Board inkluderer:

  • One ball bio-grøn voks- boardet kommer allerede klædt bedst muligt på med One ball of Bio-grøn voks, som er lavet af vedvarende produkter
  • Electra base – Base lavet af grafit-infunderet, sintret base, der eliminerer brugen af kemikalier og opløsningsmidler uden chance for kerneskud
  • Fiber-flex konstruktion – Glasfiber er ikke kun let, men det holder dig hyggelig, mens du surfer på pisterne. Fiber-Flex Construction er lavet af et letvægts Triaxial glasfibermateriale, der giver den perfekte balance mellem stabilitet og flex, hvilket gør dit eventyr til de bedste steder at ride mere behageligt
  • PERMA-FleX Resin – Telos’ proprietære harpiks, er stadig den eneste NO-VOC harpiks, der bruges i industrien i dag. Mange virksomheder hævder at bruge “Bio-harpiks”, men indeholder stadig flygtige organiske forbindelser, der forurener vores miljø. Telos’s PERMA-Flex Resin kan beskytte dine karabinhager mod at komme til at miste og har den højeste testede bindingsstyrke af enhver anden harpiks, der bruges i branchen i dag

Telos Snowboards kan købes hos

De har forhandlere delt rundt i verden, dog ikke så mange igen, men de er i verdens ski kontinenter også sælges deres produkter også via deres egen hjemmeside. Se “alle” skibutikker, her.

Telos Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort