Templeton Outerwear

Historien – Templeton Outerwear

Templeton grundlagde outdoor mærket i 2012 og er baseret i hyggelige Allgäu. Det blev skabt af Klaus Zenker, Marinus Schuster og Danny Schmidt, med Flo Geiger, Flo Achenrainer og mange andre.

Virksomheden er steget til relativt stort brand i deres kategori og stræber derudover efter at gøre skabelsesprocesserne mere praktiske for alle.

Templeton håber at skabe klassisk, street-inspireret overtøj, med det ene ben i historien og det andet i fremtiden, som vil passe både på og uden for bjerget. De er ikke bare, endnu et tøjmærke i outdoor/ski branchen. De arbejder i lyse farver eller skøre mønstre, det er hvad du sandsynligvis vil se, men tag et kig på deres 14/15-kollektion. De driver også Golden Groves Snowpark, så du kan være sikker på, at de har det, de taler om, når det kommer til en snowboarders behov for skitøj.

Om Templeton Outerwear

Templeton Outerwear forestiller sig at skabe outdoortøj samt udstyr, som folk gerne vil have på og føle sig godt tilpas i. De er drevet af følelser i stedet for trends og sigter mod at producere klassisk outdoortøj med en uregelmæssig kant af design, mens de tænker sig selv som værende i fremskridt uden at gå på kompromis med modekvalitet og tidløshed.

Ved at sætte kunden først, bruge højteknologi, massiv innovation og blive inspireret af solidt design, ønsker de at skabe produkter, der får folk til at føle sig hjemme i deres hud.

Templeton Outerwear opnår sine mål gennem banebrydende teknologi og innovativ spredning af produktionen. Brugen af banebrydende dri cares-metoder er med til at sikre tøjets levetid og tilstand.

Produkter fra Templeton Outerwear

Templeton Outerwear tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter, herunder:

Thinsulate Puffy Jacket | Lemon

Thinsulate Puffy Jacket/ Lemon er en all-mountain skijakke bygget på forskellige materialer, der giver varme, vandafvisende, samtidig med at den bevarer åndbarheden.

Det har følgende funktioner:

 • 100% polyester
 • 25.000 åndbarhed gm2
 • 25.000 vandtæt mm2
 • Tredobbelt lag
 • 3M fjerløs isolering
 • Kritisk formede sømme

Player / Hybrid Rocker Snowboard

Player/Hybrid Rocker Snowboard viste sig at være en snowboardreference, da det blev lanceret i 2010. Boardet har modtaget høje rating på grund af dets ydeevne og konstruktionskvalitet.

Det har følgende funktioner:

 • 600 sintret bund
 • PU-lag tillader bounce absorption
 • Ultra-lite kerne af poppeltræ
 • Ultra-lite honeycomb indsatser
 • Carbon stringers

Templeton Outerwear kan købes hos

Når du skal købe Templeton snowboard/skigrej, så skal det købes hos deres online store, eller hos forhandlere i Tyskland. Se “alle” skibutikker, her.

Templeton Outerwear

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort