Tenson logo

Hvem er Tenson?

Tenson er et brand som startede tilbage i 1951 oppe i Sverige i Varberg. Det var Paul Rydholm som startede outdoor brand, som skal give dig glæden ved at komme udendørs uanset hvordan vejret er. Det første produkt var en cykelkasket som det store cykelbrand Monark købte en hel del af.

Tenson har været et stort brand i mange år, og ligger rundt hos mange forhandlere både i ind og udland. De har været sponsorer af det svenske skiteam inden for freestyle tilbage i 2011 & 2012, World Cup eventet i Åre hvor de var officiel sponsor. Tenson står også bag flere ekspeditionsjakker, som har været brugt under Mount Everest, K2, Himalaya og mange flere ekspeditioner.

I 2020 vandt deres Tenson Aerismo Jackorak MPC Extreme jakke guld til ISPO-messen – i kategorien skisports – jakke. Jakke er ret unik i sit look samt den har en masse gode funktioner.

En skijakke fra Tenson kan købes fra 1500 kr. og opefter. Skal du have et fuldt sæt skitøj, så skal du af med omkring 3000 kr. til en voksen. Tensons produkter er til voksne.

Produkter fra Tenson

Skijakker, Skibukser, Vinterstøvler, Ski Goggles, Ski Hjelme, Baselayers, Midlayers, Fleecetrøjer, Skihandsker, Skisokker mm.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Tenson kan købes hos

Når du skal ud og købe Tenson skitøj, så kan du købe det hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Tenson logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort