Terramar logo

Hvem er Terramar?

Terramar startede tilbage i 1971, hvor de ville forbedre produkter til outdoorentusiasterne. Til at starte med importerede de uld sweatere fra England. Senere var det baselayers fra Kina, lavet ud fra den erfaring de havde fået ved at importere fra England og ud fra inspiration fra rejser og snak med andre outdoorelskere. I dag har du fokus udelukkende på det tøj som sidder helt tæt til kroppen, her snakker vi skiundertøj, midlayers, handsker mm. Med fokus på kvaliteten, innovationen, komforten og autenciteten samt arbejde med de bedste teknologier, har de lavet deres body-sensors linje, som er lavet i 100% merinould fra Australien, som kom tilbage i 2007. Mange af deres produkter er lavet i merinould, derfor ligger deres skiundertrøjer også til en pris på omkring 400 kr, det er faktisk en skarp pris, kontra kvalitet og materiale.

Produkter fra Terramar

Skiundertrøje, Skiunderbukser, Handsker, Halsedisser, Midlayers og underbukser.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Terramar kan købes hos

Når du skal ud og købe skiundertøj fra Terramar, så kan det købes hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Terramar logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort