Vælg en side
the north face normal

Hvem er The North FAce?

The North Face er et sportsbrand, der producere alt til dig der elsker udendørslivet. The North Face startede tilbage i 1966 da 2 vandringsentusiaster startede en bjergbestignings butik. Hurtigt blev de kendt for at være en butik der tilbød udstyr til klatring og lange ture uden i landskabet hvor man skulle have rygsækudstyr med.

I 1968 begyndte de allerede at starte på at producere produkter i deres eget brand navn, deres produkt linje var til teknisk klatring og bjergbestignings udstyr.

The North Face har altid har stort fokus på at gøre deres produkter bedre. I de senere år er de gået mere over i at sælges bredt, og derfor finder du også The North Face i alle lokale sportsbutikker.

De har udviklet Thermoball og Fuseform. Thermoball er syntetisk form for dun, så din jakke vejer ingen ting og kan pakkes sammen så den ikke fylder noget. Fuseform er en ekstremt slidstærk teknologi som de bruger i deres letvægts jakker til bla. Vandring.

Produkter fra The North Face

Skijakker, Vandresko, Vinterstøvler, Skirygsække, Skibukser og meget mere.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

The North Face kan købes hos

Når du skal ud og købe The North Face skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

the north face normal
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra The North Face