Vælg en side
Therm-IC logo

Hvem er Therm-ic?

Therm-ic startede tilbage i 1998 med et problem med kolde fødder og hænder. Deres dedikation til skisporten blev starten på at lave produkter som skulle være med til at holde kroppens yderpunkter varme i den kolde vintertid på pisterne. Det er som regel hænder og fødder man fryser mest når man er på skiferien, hvis man ikke har det rigtige udstyr her, eller har let til at fryse især på vejen i liften, så kan skiferien hurtig blive træls.

De havde store problemer i starten med at få varmen til at virke, da deres batterier døde når de blev våde. Så blev deres sålen de begyndte at arbejde med, i og med man har lidt plads inde i sålen gjorde det arbejdet lidt nemmere for dem. Therm-IC arbejder i dag sammen med brands som K2, Tecnica og Rossignol, de er blevet specialister indenfor det at holde hænder og fødder varme i den kolde natur.

I dag er Therm-IC en del af Sidas Group, som du måske kender til, de laver sokker og såler til helt fornuftige priser. Så det er bestemt et match made in heaven. De holder i dag til i Voiron i Frankrig.

Deres såler med varme i ligger fra 900 kr og opefter, skal du have ekstra batterier med dertil, er det omkring samme pris for et sæt. Therm-ic Power skihandske er med varme, hvor du bare lige trykker på en knappe, de er med primaloft og dryzone teknologi – prisen lyder på omkring 2200 kr.

Produkter fra Therm-ic

Såler med varme i, skihandsker med varme i, skisokker med varme i, heatpacks, skihandsker, skisokker, tørre til ski og snowboard støvler, veste med varmeelementer.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Therm-IC kan købes hos

Når du skal ud og købe skihandsker, skisokker eller såler med varme i fra Therm-IC, så kan det købes hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Therm-IC logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort