thirtytwo.. orange

Hvem er Thirtytwo?

Thirtytwo startede tilbage i 1995 med det formål at lave snowboard støvler. Det startede med deres snowboardstøvler der er super lækre og high performance støvler, senere er de gået ind i skitøj industrien os, og de laver noget super lækkert tøj til udendørs brug.

I 2013 begynde ThirtyTwo at sponsorer snowboardere, med det formål at skabe et team omkring deres brand.

ThirtyTwo er ejet af Sole Technology, som er et sandt action sportsfirma. De ejer også Etnies som producere sko til skate. Deres fokus ligger i sko og der bliver brugt mange penge på forskning til skatesko også, de teknologier som de finder frem til på deres facilitets center STI Lab gør at de har styr på det de laver inden for snowboard støvler. Deres produkter bliver testet af top snowboardere, blandt andet, JP Walker.

Produkter fra Thirtytwo

Snowboard støvler, Såler, skijakker, skibukser, Fleecetrøje, T-shirt, Hue og Skisokker.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Thirtytwo kan købes hos

Når du skal ud og købe skiudstyr fra Thirtytwo til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

thirtytwo.. orange
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra ThirtyTwo