Thorax Trainer logo

Hvem er Thorax trainer?

Thorax Trainer er et dansk brand som laver et patenteret træningsværktøj som gør at du kan træne op til skiferien eller langrendsturen, på en måde som eller ikke rigtigt er muligt. Maskinen fungerer super godt til træning af formen til langrend, hiking og sejlas.

De startede tilbage i 2008, hvor de begge havde en stor passion for langrendsskiløb. De begge havde tidligere været elite sportsudøvere og manglede et produkt som kunne hjælpe dem med at træne langrendsski, i Danmark. Hvor der ikke er super langrendsspor hvert år.

ThoraxTrainers er noget mange skiklubber bruger i Danmark, hvor man kan komme og træne med andre, hvilket jo kan være super hyggeligt. At stå på en ThoraxTrainer hjælper dig med at styrke din stabilitet og balance, men du selvfølgelig får træning de muskler og led som du gør brug af på skiferien, derudover er der selvfølgelig formen og du kan træne indendørs, så du ikke skal tænke over hvordan vejret er udenfor.

Hvad koster en ThoraxTrainer så, den ligger til 15.000 inkl. Moms som er standardprisen.

Produkter fra Thorax Trainer

Langrends træning maskine, skistave mm.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Thoraxtrainer kan købes hos

Når du skal ud og købe ThoraxTrainer, så kan du købe den hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

ThoraxTrainer logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort