Thule logo

Hvem er Thule?

Thule er en svensk virksomhed, som startede tilbage i 1942. De har haft en vision og misson om at gøre det nemmere at komme ud i verden med dit udstyr. Thules produkter kan købe hos flere større forhandlere i Danmark, blandt andet T-Hansen.

Deres skiholdere er dem vi som skielskere skal bruge, med en skiholder fra Thule gør du livet nemt for dig selv, det er en sikker og nem måde at få transporteret dine ski på. Du kan også købe en tagboks hvis du skal have lidt mere plads til støvler, mad, skistave osv. Det der er med tagbokse er at du kan mærke det på bilen og vinden hvis du har en tagboks på, i stedet for en skiholder som er meget aerodynamisk og derfor ikke mærker du ikke til vinden.

Skiholderne kan købe fra 1250 kr. og op efter, alt efter hvor stor den skal være og hvor mange ski eller snowboard du skal have med på din tur. Du skal bruge en tagbøjle før du kan montere din nyindkøbte skiholder fra Thule, den ligger også på en fra 12-1300 kr. og op efter.

Produkter fra Thule

Skiholdere til bilen, cykelholdere, tagbokse, klapvogne, cykeltrailere, cykelstole, holder til surf og sup boards mm.

Thule kan købes hos

Når du skal ud og købe skiholder eller en tagbokse til at fragte dine ting til skiferien, så kan det købes hos forhandlerne nævnt nedenfor.. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Snowinn logo
Thule logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort