TML by Tomorrowland

Historien – TML by Tomorrowland

Siden 2005 har Tomorrowland været en belgisk festival for elektronisk dansemusik i Boom, Flandern, Belgien. Det er verdens største og vel mest kendte DJ festival, hvor bassen kan sætte gang i selv den kedeligste type.

TML by Tomorrowland er et uafhængigt belgisk modemærke, der skaber holdbart tøj af høj kvalitet med en positiv vibe, så people of Tomorrowland hele året kan nyde Tomorrowlands magi. Alt TML by Tomorrowland tøj og tilbehør er skabt internt med nøje udvalgte materialer og med sans for detaljer. De kan omfatte nogle af Tomorrowlands mest ikoniske elementer.

Ifølge Tomorrowlands TML er vi en del af People of Tomorrow, åbensindede mennesker med sans for god elektronisk musik og kosmopolitiske tankegange og vores hjerter på det rette sted. De tror på en bæredygtig fremtid, hvor natur, lighed, kærlighed og sundhed er afgørende. TML by Tomorrowland designer for fremtiden med en forpligtelse til at reducere dens indvirkning på moder natur.

Om TML by Tomorrowland

TML by Tomorrowland forestiller sig at bygge en virksomhed, der producerer mode med stærk social påvirkning, som muliggør bæredygtig mobilitet og omsorg for jorden. Hvor de har fokus på at lave tøj/udstyr til festivallens brand, så hvis du er på festival, så køber du en trøje dernede. I Alpe d’Huez, hvor de afholder Winter Edition af Tomorrowland, finder du deres merch i mange af butikkerne.

De håber at skabe større bevidsthed om bæredygtighed gennem innovation, samarbejde med designere og at levere TML by Tomorrowland – tøj af højeste kvalitet.

TML by Tomorrowland opnår sine mål gennem sit design og fremstilling, detailstrategier, TML-varemærket og sin tilstedeværelse på messer verden over.

Produkter fra TML by Tomorrowland

TML by Tomorrowland tilbyder sine kunder en bred vifte af produkter, som omfatter hovedsageligt merch, hvor noget er limited edition.

Limited Edition Tomorrowland Bomber Jacket

Den eksklusive Bomber Jacket fra Tml af Tomorrowland er en limited edition Maroon Red Camo Bomber Jacket med et Limited Edition broderet logo placeret på bagsiden af begge ærmer.

Den berygtede ikonografi er udviklet med designeren Andrew Crispo og designeren Nathan Lovett. Denne jakke har også en isolerende halsindsats og en fast hætte for ekstra varme og beskyttelse mod vind eller sol.

Andre træk ved Bomber Jacket Limited Edition fra Tomorrowland inkluderer:

  • YKK lynlåse
  • Vandtæt
  • Teflonbelagte lynlåse
  • Isolerende halsindlæg med snøre og elastisk rib Regnslag til regnbeskyttelse eller ekstra varme i vintersolskin

Unity skijakke

Unity skijakken er designet til at give varme og komfort, og den er toppen af teknisk ydeevne, design og har fine detaljer. Bortset fra de tekniske funktioner, du typisk ville forvente i en højtydende skijakke. Du får nogle unikke batches, såsom Tomorrowland Flag patch og et inspirerende citat på venstre ærme og farvede lynlåstrækkere, der svarer til elementerne i Tomorrow Landmark.

Det syntetiske Primaloft -fyld, lavet af genbrugskomponenter, er et højtydende, vandafvisende, syntetisk alternativ til gåsedunsisolering, der er skræddersyet til at fungere, hvor du har mest brug for det. Ved hjælp af vandtætte lynlåslukninger og en stor hætte, der holder dig tør og beskyttet mod hårde vinterforhold, kan du nyde det herlige udendørs.

Andre karakteristiske træk ved Unity skijakken inkluderer:

  • Vandtæt YKK Aquaguard
  • Farvede lynlåstrækkere
  • Olmetex skalstof
  • To inderlommer med lynlås
  • Ribbede manchetter

TML by Tomorrowland kan købes hos

Når du skal købe TML by Tomorrowland, så skal det købes via deres hjemmeside, eller hos fx forhandlere på deres destination – fx. Alpe d’Huez. Se “alle” skibutikker, her.

TML by Tomorrowland

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort