Transpack logo

Hvem er Transpack?

Transpack startede tilbage i 1995, de havde en mission om at lave unikke tasker med fokus på ekstremsport. De laver produkter til skisport, her snakker vi støvletasker, skitasker mm. Deres priser på deres tasker ligger i et super fornuftigt prisleje, du kan få en støvle taske til omkring 300 kr.

Deres tasker til støvler var i sin tid tilbage i 1995 unikke, da der kunne være ski eller snowboardstøvler, skibriller samt din skihjelm. Det er dog noget man nemt kan finde i dag hos andre brands også.

 Deres vel nok mest unikke produkt i dag, er deres hardcover taske, som er laver i noget plastikagtigt materiale, som altså gør at dine ski eller snowboard ligger i sikkerhed.

Produkter fra Transpack

Støvletaske til skistøvler eller snowboardstøvler, skitaske, skistraps, skibrillebeskytter.

Transpack kan købes hos

Når du skal ud og købe en taske til dit par ski eller dit snowboard, så kan det købes hos disse forhandlere nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Transpack logo
FAQ – Spørgsmål om Transpack

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Transpack kendt for?

Transpack har siden 1995 lavet skistøvle, skitasker og generelt tasker til action sporten. De er rundt i mange butikker i hele USA.

Hvad er Transpack mest unikke produkt?

Der er deres støvletaske, som har indbygget varme, som gør at du ikke skal i en våd eller kold skistøvle.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort