Trespass logo

Hvem er Trespass?

Trespass holder til i UK, og er en stor spiller indenfor outdoortøj til skiløb, gang, camping, cykling, rejse, festival, fitness og svømning. De laver alt inden for disse grene, samt de laver alt i sko til udendørsbrug og hundeudstyr mm.

De startede tilbage i 1938, i Glasgow, Skotland. De har en masse butikker rundt i Storbritannien og 2 butikker her i Danmark, en i Herning og en i Hvide Sande. De sælger udelukkende deres eget udstyr, det gør også at priserne på deres produkter ikke altid er de dyreste kontra kvalitet i og med det skærer et led fra.

En skijakke fra Trespass ligger fra 750 kr. og opefter. Det samme gælder skibukserne, derfor kan du få et skisæt med jakke og bukser fra omkring 1500 kr.

Trespass, kan købes hos: SnowINNAktivVinter, Trespass

Produkter fra Trespass

Skijakker, Skibukser, Baselayers, Huer, Halsedisser og Skihandsker.

Trespass kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra Trespass, så kan det købes på deres webshop eller i deres butikker i enten Hvide Sande eller Herning. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Aktivvinter logo
Trespass logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort