tubbs snowshoes

Hvem er Tubbs Showshoes?

Tubbs Snowshoes laver udelukkende snesko, som du kan sætte under dine støvler så du kan gå i sneen uden at skulle glide.  De startede tilbage i 1906 i Maine oppe i Norge. Det startede med de lavede dem af træ og er nu gået over til mere innovative snesko, som er lavet af aluminium og moderne komponenter. Du skal købe et par snesko hvis du gerne vil ud og vandre i bjergene, om det er med dig selv, et par venner eller din familie, så er det sikkert at det giver noget at komme på sådan en tur. Super flot natur og man holder sig i gang, mange ældre mennesker køber snesko, når de ikke føler sig i stand til at stå på alpine ski mere.

I dag er det K2 som ejer Tubbs Snowshoes, de holder til i Seattle, Washington. K2 er et velkendt brand som laver alt inden for ski og snowboard udstyr og derfor er det et godt match.

Produkter fra Tubbs Snowshoes

Snesko til at gå i bjerge, normal hiking, og trail.

Tubbs Snowshoes kan købes hos

Når du skal ud og købe snesko fra Tubbs Snowshoes, så kan de købes hos forhandlerne nævnt herunder. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Aktivvinter logo
Aktivvinter logo
tubbs logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort