Turtlefur logo

Hvem er Turtle Fur?

TurtleFur har siden 1982 lavet huer og halsedisser samt accessoires til outdoor, skisport og hverdagsbrug. De holder til i Stowe i USA, tæt ved Vermont’s. Turtle Fur laver kvalitetsprodukter til en skarp pris, de hjælper dig og dine børn med problemet med kulden omkring hovedet i form af god komfort, kvalitet og kreativitet laver de huer og halsedisser med smæk på farverne.

De laver i mange forskellige materialer alt fra bomuld, fleece, uv protection, bæredygtigt materiale, vindbeskyttelse, vandafvisende mm. En halsedisse eller en hue ligger fra 100-300 kr.

Produkter fra Turtlefur

Huer og halsedisser.

Turtle fur kan købes hos

Når du skal ud og købe hue eller halsedisse til skiferien fra Turtle Fur, så kan du købe det hos forhandlerne nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Turtlefur logo
FAQ – Spørgsmål om Turtlefur

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Turtlefur?

Det er at de nærmest udelukkende laver huer, ørevarmere og halsedisser. De laver til alle aldre af børn samt voksne, de har et hav af forskellige farver og modeller.

Hvornår giver det mening at bruge en halsedisse?

Det gør det når det er koldt, særligt hvis det blæser eller man er længe af gangen ude i naturen. Har du fx et job som tømrer eller havemand, hvor man er ude hele dagen kan det være en god ide at bruge en halsedisse. Det kan også være hvis du er på skiferie, cykler, løber, rider, fisker eller hiker.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort