Typhoon logo

Hvem er Typhoon?

Typhoon hjelme begyndte tilbage i 2001, hvor de begyndte at videresælge motorcykelhjelme til både børn og voksne til både, cross, snescooter, motorcykel mm. De laver hjelme til både atleter men mest også til hygge miljøet. Deres priser på deres hjelme og udstyr ligger til super fornuftige priser, hvor alle kan være med. Så mangler du en hjelme, goggles eller handsker til motorsport, så kan det være at du skal kigge efter mærket Typhoon.

Produkter fra Typhoon

Skihandsker, halsedisser, ski goggles, hjelme til motorsport og snescooter kørsel.

Typhoon kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr fra Typhoon, så kan det købes hos forhandlerne nævnt herunder. Se “alle” skibutikker, her.

Aktivvinter logo
Typhoon logo
FAQ – Spørgsmål om Typhoon

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Laver Typhoon skigrej?

Nej, de laver udstyr til dig der skal på snescooter tur. De laver hjelme som kan bruge til motorsport, som snescooter går ind under.

Kan man bruge en crosshjelm til skiløb?

Det er bestemt ikke noget vi anbefaler, har du dog ikke andet og ikke har pengene til en skihjelm. Så er det bedre at bruge en crosshjelm end ikke at bruge en hjelm.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort