Tyrolia sort

Hvem er Tyrolia?

Tyrolia laver skibindinger til pro skiers som Tanner Hall. Det hele startede tilbage i 1847, den første binding blev dog først lavet i 1928. De har lavet skibindinger i en menneskealder, de har forsket i hvordan de laver den bedste udvikling af deres bindinger, for at lavet det mest højteknologiske produkt til skisport.

Tyrolia producere i dag over 1 million bindinger om året, og som nævnt tidligere har et hav af professionelle riders til at bruge deres bindinger.

Produkter fra Tyrolia

Skibindinger.

Tyrolia kan købes hos

Når du skal ud og købe skiudstyr fra Tyrolia til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bergfreunde
Tyrolia sort
FAQ – Spørgsmål om Tyrolia

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Producere Tyrolia kun bindinger til ski?

Det er korrekt, Tyrolia har udelukkende fokus på at lave de bedste bindinger til ski. De laver både til all-mountain, race, touring og freeride til dame og herre – derudover laver de også skibindinger til børn.

Hvad har Tyrolia med Head at gøre?

HEAD Group, er moderselskabet til Tyrolia.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Tyrolia