Ultimate Direction logo

Hvem er Ultimate Direction?

Ultimate Direction har været med til at innovere på et produkt som bliver brugt af mange løbere, trekkere og hikere i dag. De har lavet mavebælte tasker som vejer absolut ingen ting og de sidder meget komfortable. Udover det laver de nogle af de her letvægts drikkedunke som kan rulles sammen så de ikke fylder noget, derfor kan de også være gode at have med i din touring backpack fra Ultimate Direction.

De startede tilbage i 1985 af Bryce Thatcher, og er i dag 35 år senere stadig en solid spiller på markedet indenfor opbevaring af vand under gang aktiviteter i naturen, samt udstyr til specielt løb og skovture.

Ultimate Direction er ikke det store ski brand, men vi tager dem med, da de laver gode drikkedunke og tasker til touring.

Produkter fra Ultimate Direction

Backpacks til touring og vandring i bjergene, løbetaske, hundevest til vandring, mavebælte til trekking turer i skoven, trekkingstave.

Ultimate Direction kan købes hos

Når du skal ud og købe udstyr fra Ultimate Direction, så kan det købes hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Ultimate Direction logo
Ultimate Direction logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort