Ulvang logo

Hvem er Ulvang?

Ulvang er et brand som er startet af Vegard Ulvang, som var en meget succesfuld langrend skiløber. Han har blandt andet vundet medaljer til både VM og OL, han har besteget bjerge som Himalaya og Caucasus, besøgt sydpolen og Grønland. Han er Nordmand og har en kæmpe kærlighed for uld, derfor er storset alle deres produkter også lavet i uld. Uld er et top kvalitets produkt som er med til at holde på varmen når det er varm og gøre en kold når man har det varmt, de er et materiale som holder godt hvis man sørger for at behandle og vaske produkterne korrekt.

Ulvang laver produkter til mænd, kvinder og børn.

De har fokus på dyrevelfærden og sørger for dyrene bliver behandlet godt, de har farme i blandt andet Norge, Spanien og Australien.

Ulvang, kan købes hos: BergFreundeAktivVinter, Ulvang

Produkter fra Ulvang

Baselayers, Midlayers, Sokker, Huer, Handsker, Halsedisser mm.

Ulvang kan købes hos

Når du skal ud og købe Ulvang skitøj, så kan du købe det hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Aktivvinter logo
Aktivvinter logo
Ulvang logo
FAQ – Spørgsmål om Ulvang

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvem er specialister i at lave tøj i uld?

Det er Ulvang, de laver nærmest kun deres produkter med Norsk uld. De laver alt fra sweatere, veste, skiundertøj, jakker, huer og halsedisser samt meget mere.

Hvorfor vælger folk skistrømper i merinould?

Hvis du har prøvet at have en bomuld sokke på en hel dag i en skistøvle, og du prøver et par i merinould. Så vil du helt sikkert gerne betale 150 kr. mere for et par i merinould. Du vil opleve at dine strømper ikke bliver svedige og stive. Merinould sokker, har du 2 par, så kan du nemt bruge dem 6-7 dage på ski.

De bedste afterskisteder i Val Thorens?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort