under armour logo

Historien – Under Armour

Under Armour, der blev grundlagt i 1996 af Kevin Plank, er en virksomhed, der leverer performance udstyr til atleter. Virksomheden har udvidet sig til også at omfatte fodtøj og tilbehør mange forskellige sportsgrene, idet de kun begyndte med sportstøj.

Under Armour har hovedkvarter i Baltimore, Maryland, og fortsætter med at vokse og inspirere atleter med innovative produkter. De har lavet kollektioner med The Rock, Tom Brady og indenfor skisport, Lindsey Vonn som er en af de største indenfor downhill og super-G.

Under Armour, kan købes hos: SnowINNBergFreunde, Under Armour

Om Under Armour

Under Armour stræber sig på at levere løsninger, som atleterne ikke vidste, at de havde brug for, med et stærkt fokus på teknologi og forskning. Gennem hele deres historie har mærket sponsoreret berømte atleter og hold inden for forskellige sportsgrene, herunder skisport som skiløb og snowboarding.

Virksomhedens mission er at gøre alle atleter bedre gennem passion, design og en konstant stræben efter innovation. Under Armour fortsætter med at flytte grænserne inden for sportstøj og -udstyr. Derudover er brandet dedikeret til at påvirke samfundet og give noget tilbage gennem sit AAFA-program og partnerskaber med organisationer som The Wounded Warrior Project.

Produkter fra Under Armour

Under Armour-produktlinjen omfatter fodtøj, beklædning og tilbehør til forskellige sportsgrene og aktiviteter, herunder vintersport. Nogle specifikke varer omfatter skiundertrøjer, skiunderbukser, tynde skihandsker og solbriller.

UA Powderhound – jakke til drenge

Uanset hvad vejret byder en, kan Boys’ UA Powderhound Jacket modstå det. Denne jakke er designet til at holde dig varm og tør hele dagen med vandafvisende UA Storm-teknologi og åndbart stof. De stærkt tapede sømme forhindrer vand i at sive ind, mens de vindtætte materialer afleder vindstød. Spænd den fastgjorte hætte ned for at beskytte dit hoved og dine ører mod kulden, når temperaturen falder. Desuden giver den gode brystlomme og de store håndlommer praktisk opbevaring til alle dine vigtige ting.

Nogle af funktionerne i denne jakke omfatter:

 • Sikker liftkortlomme på ærmet
 • Hjelmkompatibel hætte
 • UA UGrow-system gør det muligt for ærmerne at strække sig godt
 • 3M™ Thinsulate™-isolering
 • Sikre, lynlås håndlommer
 • Brystlomme og indvendige lommer

ColdGear® kan bruge som skiunderbukser til drenge

Boys’ ColdGear® Leggings er det perfekte basislag til at holde en varm og tør hele dagen. De sidder godt uden at være voluminøse eller kravle op, så man kan holde fokus på sit skiløb. Materialet er let og åndbart, så man ikke bliver for varm, på grund af det lette stof, og det transporterer fugten væk, så man holdes tør. Stretch-mesh giver mere ventilation i meget bevægelsesintensive situationer. Disse tights er også fantastiske til vandreture i koldt vejr, løb eller udendørs aktiviteter – som fx. fodbold.

Funktioner omfatter:

 • 4-vejs stretch materiale
 • Stretch-mesh
 • Eksponeret elastisk taljebånd
 • Ergonomisk design
 • Dobbelt lag stof
 • Børstet indvendig og glat, hurtigtørrende udvendig

Under Armour kan købes hos

Under Armour sælger deres produkter rundt i hele verden, mange vil sige de er mærket lige under Adidas og Nike. Det er ikke et rigtigt skimærke, men deres Cold Gear serie kan nemt bruges til skiundertøj. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
under armour logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort