Unleash Your Nature / UYN

Historien – Unleash Your Nature / UYN

Selvocalze blev grundlagt af Mr. Luigi Rediniy, hans far og hans bror. Trikotagemarkedet boomede i slutningen af 1950’erne, så det var et godt tidspunkt at sælge på. Virksomheden udnyttede denne enorme chance ved at etablere nye fremstillingsprocesser og etablere nye kvalitetskriterier. Det blev den første i en lang række af virksomheder, der gjorde det.

Efterhånden som sport blev mere og mere vigtigt inden for mode, sluttede Marco Redini sig til virksomheden i midten af 1980’erne. Baseret på forskning og opdagelsen af innovative nye materialer var dette starten på en hidtil uset vækstperiode.

UYN, kan købes hos: SnowINNBergFreunde, UYN

Om UYN Sports

I Bosnien-Hercegovina beskæftiger Trerè Innovation cirka 550 mennesker på sit produktionsanlæg, som strækker sig over 50.000 m2. Den består af proprietær tråd og klippede og syede sokker.

De udvikler en 3.500 kvadratmeter banebrydende teknologisk forsknings- og udviklingsfacilitet i firmaets hovedkvarter i Asola, Italien. En klimavindtunnel, en 3D-kropsscanner og en sportsmedicinsk afdeling er state-of-the-art testfaciliteter. Disse udgifter bevarer sin teknologiske fordel intakt, mens den udvides.

Med deres koncepter og gennembrud låser UYN Sports op for sit fulde potentiale. UYN stræber efter ekspertise med top performance, enestående komfort, de fineste materialer og de fineste funktioner.

Forholdet mellem ydeevne og komfort var hoved fokus for UYN. Kvalitet, konsistens og overholdelse af etiske standarder var i top fra start til slut.

Unleash Your Nature er ikke kun et slagord brugt af UYN; det er et udsagn, der udtrykker ideen bag organisationen.

Produkter fra UYN

UYN tilbyder mange produkter, herunder skistrømper, halsedisser og shorts, baselayers, skijakker, skibukser og veste, vintertøj, sko og tilbehør. De laver produkter til bla. Vintersport, løb, cykling, yoga/fitness. Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

UYN Energyon Underwear T-Shirt – Sort

Designet til ultra hårdt sport med intens sved, den letteste undertrøje, som UYN nogensinde har skabt. Den har den højeste koncentration af transpirationsteknologier og vejer kun 80 gram.

Tredimensionelle mikroribber og den integrerede polypropylenapplikation giver en exceptionel luftcirkulation på for korppen med huller, med varierende diametre placeret på særlige steder. Overskydende kropsvarme forsvinder hurtigt uden nogen negativ indvirkning på den atletiske præstation.

Andre karakteristiske træk ved UYN Energyon Underwear T-Shirt inkluderer:

  • Strikkede logoer
  • Design med rund hals
  • Baselayerens bund har elastikkant, mens ærmeenderne har elastikkanter

UYN Nature Tune løbesko – Bordeaux/Grå

Skoen giver en uforlignelig bæreoplevelse på grund af dens næsten fuldstændige afhængighed af naturlige eller genbrugsmaterialer. Overdelen er lavet af en sømløs konstruktion, og merinould, en af naturens mest effektive varmeregulatorer, omslutter din fod i suveræn komfort. Selvom huden ikke sveder eller overophedes, holder den en konstant temperatur. Mærk naturens kraft, når du tager dine UYN Nature Tune-sko på. Perfekt til optræning til skiferien.

Andre funktioner ved UYN Nature Tune løbesko inkluderer:

  • Ultra-åndbar
  • U-Control har en fleksibel sål med dæmpende egenskaber
  • Tilgængelig beskyttelsesskærm
  • Merino inderfor og indersål for fremragende temperaturregulering
  • Snørebånd med stel er med til at sikre en perfekt pasform
  • Conflex garn
  • Dobbelt lag system

Unleash Your Nature kan købes hos

UYN Sports, har både deres egne flagskibs butikker. Men de har på verdensplan mere end 1800 forhandlere hvor 1750 af dem ligger i Europa, klar hvor de fleste ligger i alpe landende. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Unleash Your Nature / UYN

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort